Zalen

Het Zalencentrum, dat bestaat  uit vijf sfeervolle zalen tot 800 personen. De zalen hebben elk hun eigen karakter en de mogelijkheden zijn oneindig. 

De Molenzaal is de grootste zaal van 't Noorden met een royale en open opzet. De zaal is ideaal voor feesten, bruiloften, recepties, vergaderingen en presentaties. De mogelijkheid bestaat om de zaal in een bepaald thema te decoreren, waardoor de zaal telkens weer een andere uitstraling krijgt. 

‘t Binnenhuys is de perfecte huiskamer voor een kleinere feestjes of verjaardagen. Hier is een leuke zithoek met open haard.

De Wiekenzaal is een open zaal met een hoog plafond en voorzien van alle faciliteiten. De zaal is zeer geschikt voor een verjaardag of een kleinere bruiloft, maar ook voor een vergadering door de ongedwongen ambiance. De deuren naar buiten geven u de beschikking om van het terras gebruik te maken dat apart is van het terras aan de voorzijde. 

‘t Keldertje is het beste te omschrijven als een gezellige kroeg. De zaal leent zich uitstekend voor verjaardagen, personeelsfeesten en zakelijke borrels. Tevens is deze zaal gekoppeld aan onze schietbanen en kegelbanen. 

‘t Bovenhuys is een moderne zaal met frisse kleuren en voorzien van alle faciliteiten. De zaal is zeer geschikt voor een verjaardag, een kinderfeestje of een gezellige borrel. Een vergadering is ook mogelijk mede door de audiovisuele middelen in de zaal. Vanaf de parkeerplaats loopt u aan de linkerkant van het gebouw naar binnen.

Partycentrum 't Noorden is multifunctioneel en uitermate geschikt voor het vieren van elke feestelijke gelegenheid. Van chique huwelijksdiner tot een gezellig verjaardagsfeest, van spetterend bedrijfsuitje tot een 25-jarig huwelijksfeest. Voor elke gelegenheid maken we een passend feest, dat tot in de puntjes wordt verzorgd. 

Door de diversiteit en verschillende groottes van de zalen is er voor elk feest, groot of klein, een passende ruimte te realiseren. Elke zaal is voorzien van een moderne geluids- en licht installatie.

We verzorgen uw feest met professionaliteit, perfectie én plezier!

Telefonisch zijn wij altijd bereikbaar! Bel 0543-472551 voor het maken van een afspraak.

Klik hier voor de contact pagina