Uitverkocht Noorden tijdens optreden The Tribute to the Cats Ban

15-02-2016 - Aalten - 't Noorden

Ter gelegenheid van het 150 jarig bestaan van ’t Noorden, spelen dit jubileumjaar meerdere bands en artiesten in of rond ’t Noorden. The Tribute to the Cats Band beet het spits af met een prachtig concert dat vroegere tijden deed herleven. Ze maakten de herinnering aan de Cats springlevend en het publiek brachten ze in opperbeste stemming. 

Terwijl afgelopen zondagmiddag sneeuw de wereld langzaam wit maakte, speelde in Partycentrum ’t Noorden The Tribute to the Cats Band voor een uitverkochte zaal. Al ver van te voren was er geen kaart meer te krijgen. De band speelde voor de tweede keer in ’t Noorden en kwam graag op uitnodiging van de familie Hüning. Het was een groot succes en de show voor volgend jaar is alweer geboekt. 
. . . . 
Deze maand is op 26 februari het jaarlijkse ‘Staaltje Aalten’; een benefietavond door Aaltens’ beste muzikanten. Het eerstvolgende concert in het kader van het jubileum is op zondag 20 maart. Miracle, de Nederlandse Queen coverband komt naar Aalten voor de Queen tribute show!

Kaart voor Staaltje Aalten: bel 0543-472551
Kaart voor Queen Tribute Show: KLIK HIER VOOR ONLINE KAARTEN