CD presentatie de Aladna’s op 2 april

09-02-2016 - Aalten - 't Noorden

Gezelligheidskoor de Aladna’s is de afgelopen periode de studio van AFM ingedoken om een cd opname te maken van hun vernieuwde repertoire. Met trots mogen ze hun tweede cd “Gezelligheid kent geen (leef)tijd” presenteren.

Het in 2007 opgerichte gezelligheidskoor de Aladna’s is na negen jaar, eigenlijk een begrip in de regio. Vele optredens hebben ze al mogen verzorgen, steeds weer blijkt dat vooral gezelligheid hoog in het vaandel staat. Door deze groep van zo’n 30 zangers en zangeressen wordt van alles ten gehore gebracht, van een échte Duitse slager tot een Hollands levenslied, ook van Engelse popmuziek zijn ze niet schuw. Maar hun belangrijkste handelsmerk zijn toch wel de liederen in het Achterhoekse dialect, sommige vertaald vanuit het Hollands, Engels of het Duits en andere voorzien van een geheel nieuwe tekst. Het mooie is, dat je tijdens een optreden de teksten via een groot scherm kunt meelezen en natuurlijk kunt meezingen. 

Afgelopen periode is er veel energie gestopt in het opnemen van een nieuwe cd, een flinke klus. AFM (voorheen Aladna FM) heeft hiervoor de deuren van hun studio opengezet. Met veel manuren, maar vooral ook veel plezier, is daar vol overgave aan gewerkt. Vol trots zullen ze nu dus hun tweede CD presenteren. De CD heeft als titel “Gezelligheid kent geen (leef)tijd” meegekregen. Precies zoals het karakter van het koor. Het koor staats onder leiding van Tonny Scholten en de techniek is in handen van Ronnie Mateman.

Op 2 april is er in zalencentrum ‘t Noorden in Aalten een presentatie van de liedjes die op de CD staan, het beloofd een gezellige meezingavond te worden. De aanvang is 20.00 uur, de zaal is open om 19.00 uur. Vanaf 19.30 uur is er een voorprogramma met twee jonge Aaltense talenten n.l. Jennifer Mateman en Mitch Lodewick. De entree is € 4,- (hiervoor krijgt u ook één gratis consumptie) kaartjes zijn te verkrijgen bij Primera Aalten. Of te bestellen via info@aladnas.nl