25 jaar steun en toeverlaat

26-01-2016 - Aalten

Vijfentwintig jaar steun en toeverlaat

Jozette van Breugel uit Aalten vierde vorige week tijdens een feestje met familie en (oud-)collega’s het heuglijke feit dat zij op 14 januari 2016 precies 25 jaar in dienst was bij Martin en Monique Huning van Partycentrum ’t Noorden in Aalten. 

Hoewel ‘t Noorden achttien jaar in handen van echtpaar Huning is, viert de Aaltense Jozette van Breugel op 14 januari 2016 haar vijfentwintigjarig jubileum. Hoe dat kan? ,,Jozette was al bij ons in dienst toen we de kantine van de Aladnasporthal uitbaatten,” vertelt Martin Huning. 

,,Ik kende Martin en Monique in 1989 al,” vertelt Jozette, ,,toen ze me vroegen of ik bij ze achter de bar van de Aladnasporthal wilde komen werken. Ik had totaal geen horeca-ervaring, maar Martin en Monique hebben mij alles geleerd vooral nadat ze ’t Noorden overnamen, want dat was wel wat anders met zalen en een restaurant erbij...” 

Jozette is in de loop der jaren uitgegroeid tot een grote steunpilaar van Martin en Monique. Ze weet precies hoe zij de zaken aanpakken en heeft hun gastvrije, gemoedelijke aanpak overgenomen. ,,Ik heb veel geleerd door te kijken hoe zij de zaken aanpakken, bijvoorbeeld bij het plannen van feestjes. Na vijfentwintig jaar is Jozette nog lang niet uitgekeken op haar werk bij ’t Noorden. ,,Het is niet alleen leuk afwisselend werk, maar het is ook heerlijk het mensen naar de zin te maken,” zegt ze. 

Vorige week heeft het team van ’t Noorden met oud collega’s en haar familie een leuke surprise avond georganiseerd die volledig in het teken stond van Jozette.