11e Staaltje Aalten in februari

08-01-2016 - Aalten - 't Noorden

Staaltje Aalten editie 11
26 februari 2016

Vrijdag 26 februari is het weer tijd voor Staaltje Aalten, al jaren lang is deze benefietavond een begrip. Ook dit jaar zetten tientallen (Aaltense) muzikanten zich in voor het goede doel, deze keer is dat CoachForAllTheKids. Deze stichting heeft als missie kansarme kinderen te ondersteunen  in hun belangrijkste basis- en levensbehoeften. 

Coach4AllTheKids is in 2007 door Erna Rensen opgericht om de kansarme kinderen in het hier en nu te ondersteunen voor hun toekomst. Belangrijke waarden hierin zijn zelfredzaamheid en onafhankelijkheid. Erna krijgt hierin een geweldige ondersteuning van vrijwilligers. Ook zij zetten zich geheel belangeloos in om het project zoveel mogelijk te ondersteunen waar het nodig is. Het project ‘geef het kind een rugzak’ heeft zich 7 jaar lang gericht op de Dominicaanse Republiek. Dit project is in juni 2014 door ons afgesloten. Coach4AllTheKids richt zich vanaf september 2014 op deze kinderen en jongeren in Nederland. We mogen de Nederlandse kinderen die geen of weinig kans hebben, niet aan hun lot overlaten. Kijk op de website voor meer informatie: http://www.coach4allthekids.com/

De muzikanten die op de avond zullen spelen zijn ondergebracht in 4 bands. Deze samengestelde bands die op de 11de editie spelen van Staaltje Aalten hebben hun nummers ondergedompeld in het thema Lichaam(s)delen. Dit belooft een divers avondvullend programma op te leveren. 

Namens de organisatie, tot 26 februari! http://www.staaltjeaalten.nl/