Catering Sealing Valley BEELE ENGINEERING Aalten

22-09-2017 - Aalten

Afgelopen woensdag 20 september mochten we het eten en drinken verzorgen tijdens het aftrap evenement van de start van kenniscentrum Sealing Valley van BEELE ENGINEERING.

Catering 't Noorden uit Aalten bij aftrap Sealing Valley

Rond 11.00 uur begon het officiële gedeelte met veel sprekers in een grote tent, het middagprogramma bestond uit twee indrukwekkende tests (tsunami proef en brand proef), een demonstratie van studenten en het AZSV O11 voetbaltoernooi. 's Avonds konden de gasten genieten van concerten van De Liedjeskeuken, Sandra Vanreys en de Queen Tribute band. De dag werd afgesloten met een prachtige vuurwerkshow.

Ons hele team heeft een geweldige ervaring gehad in de aanloop naar het evenement toe, op de dag zelf en de afbouw. We willen daarom ook iedereen bedanken voor de samenwerking, zoals de hoofdorganisatie, de verenigingen, alle meewerkende bedrijven en leveranciers. Een samenwerking van tientallen bedrijven hebben dit mogelijk gemaakt. BEELE ENGINEERING heeft laten zien dat het een grote aanwinst is voor Aalten en omgeving.

We zijn trots om mee te hebben geholpen voor wat velen aanschouwen als het begin van de toekomst van Aalten. De heer en mevrouw Beele, ontzettend bedankt voor jullie vertrouwen!

Meer informatie:

http://​www.sealingvalley.com

http://www.beele.eu/