Vier je kinderfeestje in 't Noorden

28-04-2017 - Speeltuin 't Noorden

Féést! Papa en mama hoeven helemaal niets doen. Ons enthousiaste kinderfeestteam organiseert het hele feestje in een thema dat jij, de jarige job, het leukste vindt. Als jarige job verdien jij een plekje op onze “Wall of Fame’. We maken een leuke foto met jou verkleed en als jij dat wil, mogen alle verklede vriendjes en vriendinnetjes ook met jou op de foto. Zo kun je de foto altijd aan opa, oma of je lievelingstante laten zien wanneer je weer komt spelen bij ’t Noorden.  Wij hebben een aantal leuke kinderfeestjes voor je uitgewerkt. Laat ze maar eens snel aan papa en mama zien en kies jouw favoriete feestje uit!

Een kinderfeestje bij ‘t Noorden is altijd tot in de puntjes verzorgd, je kiest je eigen thema met bijbehorende activiteiten. Ieder thema is standaard voorzien van: 
Cupcakes versieren, onbeperkt ranja, zelf je kinderpannenkoek versieren of je patatje met een snack uitkiezen. De jarige job kiest van tevoren een van deze twee mogelijkheden. Na het eten krijgen de kinderen een wagonnetje, deze kunnen zij inwisselen in de Kiosk op het terras voor een cadeautje.

Feest in de trein Kinderfeest (meer opties op www.het-noorden.com)
- Vrij spelen binnen of in onze speeltuin
- Het machinisten spel
- Verkleden als trein machinist
- Rijden in de trein van ‘t Noorden
€ 12,50 per kind

Voor reserveringen bel 0543-472551 of kijk in onze presentatiemap voor meer kinderfeestjes: PRESENTATIEMAP