Een nieuw welkom met dezelfde gastvrijheid

02-02-2017 - 't Noorden

Wees welkom via onze nieuwe zalen entree!

Afgelopen twee maanden hebben we achter de schermen in drie gedeeltes een verbouwing in het partycentrum gerealiseerd. Eind november is er een lekkage geweest in 't Keldertje en om dit te repareren en te voorkomen in de toekomst moesten we in de vloer van de bovenliggende entree zijn. Om die reden hebben we de huidige status van de toiletgroepen en de entree bekeken. Om eerlijk te zijn paste het niet meer bij de nieuwe inrichting van de wiekenzaal en molenzaal die vorig jaar ook volledig gerenoveerd zijn.

Doordat de lekkage gerepareerd moesten worden is er besloten om de entree ook voor de toekomst klaar te maken. Zo is de mindervalide toilet verplaatst waardoor men meteen in een grotere entree binnenkomt. Er is meteen een link gelegd met het 150 jarig bestaan van ’t Noorden afgelopen jaar, er hangen vier grote foto's van vroegere tijden.

De damestoilet is verplaatst en alle toiletgroepen hebben een uitstraling gekregen waarmee het beter past in het geheel van het partycentrum. De garderobe is verplaatst en er is ruimte voor meer jassen bijgekomen. Een samenwerking van 't Noorden met Mignon van de Bunt en Winters Bouwtechniek. We zijn klaar, dus vanaf nu kunnen we u weer met gepaste trots als van ouds gastvrij ontvangen in 't Noorden. Tipje van de sluier: het volgende project is het verharden van de parkeerplaats.