Daverend feest 150 jaar 't Noorden, Aalten

03-12-2016 - Aalten

Vrijdagavond 2 december was er veel belangstelling voor het feest voor genodigden bij Partycentrum 't Noorden in Aalten. Men vierde die dag het 150-jarig bestaan van deze horecazaak. Martin en Monique Hüning, eigenaren van 't Noorden, Wesley en Nita, zoon en schoondochter van Monique en Martin mochten die avond vele felicitaties en cadeaus in ontvangst nemen.

Eén van de hoogtepunten tijdens de feestavond vormde de serenade van de Christelijke Muziekvereniging Excelsior Barlo. Deze vereniging is trouwe gast bij de familie Hüning. Martin, Monique, Wesley en Nita werden blij verrast met deze muzikale serenade. Men speelde welgemeend het bekende: "Ik bun zo bli"j dat 't Noorden besteet….". Hierna sprak Martin Hüning een dankwoord. Hij sprak zijn dank uit richting zijn gasten en personeel. Martin: "we gaan opbouwend verder met onze zaak, de toiletgroepen worden gemoderniseerd en er komt binnenkort ook airco in de zaak. We blijven dus niet stilzitten en gaan positief verder met opbouw van deze horecagelegenheid".

Het bedrijf heeft inmiddels acht fulltimers en 45 parttimers in dienst. Kortom een bloeiende onderneming. De opvolging is inmiddels ook goed geregeld. Zoon Wesley en schoondochter zijn inmiddels actief werkzaam bij 't Noorden. Zoon Wesley en schoondochter Nita boden Martin en Monique een schitterende foto aan van het team van 't Noorden. Hierna ging het feest gezellig door tot in de kleine uurtjes.

Tekst en foto's: Leo van der Linde.