Meesterspion kleurplaat

18-09-2016 - Pannenkoekenhuys 't Noorden

MeesterSpion vertelt het verhaal van de 11-jarige Tim die samen met zijn ouders en zusje naar een hotel aan de kust verhuist.

In het begin kan Tim moeilijk wennen aan zijn nieuwe thuis, tot hij Simon (Beau Schneider) ontmoet. Simon is net ontwaakt uit het jaar 1973 en moet erg wennen aan de nieuwe tijd. Daarnaast moet hij als oud-spion nog een oude misdaadzaak oplossen. Tim besluit Simon te helpen, wat het begin is van een zeer spannend avontuur…

Bij Pannenkoekenhuys 't Noorden ontvangen de kinderen vanaf 22 september een hele mooie kleurplaat van de film Meesterspion. Lever jij de mooiste kleurplaat in bij Pannenkoekenhuys 't Noorden, dan maak jij kans op 1 van de onderstaande prijzen:

  • Premère kaarten
  • Bioscoopkaartjes
  • Het boek Meesterspion
  • Meesterspion pakket

Kun jij niet wachten met kleuren download hier de Meesterspion kleurplaat en lever deze zo snel mogelijk in bij jouw favoriete pannenkoekenrestaurant. Misschien zit jij dan straks met 4 personen bij de première van de film Meesterspion.

Alle kleurplaten die ingeleverd zijn voor 29 september dingen mee naar deze hoofdprijs en alle andere prijzen worden verloot na de inleverdatum 22 oktober.