Zangtalenten op de AaltenDagen

11-08-2016 - Aalten

Zangtalenten op de AaltenDagen                                  

AALTEN Donderdag 11 augustus is de vierde en laatste AaltenDag met op de middag een zang-workshop van Sandra Vriese, waarvoor kinderen van 8 tot 18 jaar zich kunnen opgeven. Daarnaast de braderie, de kinderrommelmarkt en de leuke straatacts. ’s Avonds is er muziek op de markt en in de cafés.

Al vanouds een gevarieerde braderie, aangevuld met kinderspektakel, straatacts en muziek. Een grote kinderrommelmarkt en kinderen kunnen zich laten schminken.

Nieuw op de AaltenDagen is de workshop die Sandra Vriese geeft op de Markt. Sandra is zangeres, zangcoach, dirigente en ook presentatrice. Houd jij ook van zingen en zou je dit nog beter willen leren en oefenen? Èn ben je tussen de 8 en 18 jaar oud? Geef je dan op voor de workshop 11 augustus op de middag. En: ‘s avonds mag je ook echt optreden op de markt (!). Mail hiervoor naar info@sap-aalten.nl ovv ‘Zangworkshop Sandra Vriese’. Bij opgave ontvang je de exacte tijden en er zijn geen kosten verbonden aan de workshop.

De Aaltendagen zijn deze zomer weer mogelijk dankzij de bijdrage van lokale bedrijven met Jumbo Leussink als hoofdsponsor. Met het grote JUMBO vangspel, maken bezoekers dit jaar kans op mooie waardebonnen of zelfs een minuut gratis winkelen!
Tijdens de AaltenDagen gelden diverse leuke acties in de winkels. Bekijk hiervoor de programma-folder op de website of neem de folder mee bij de deelnemende winkeliers, VVV of op de Markt.

Vier ouderwets de laatste AaltenDag. Een Aaltense avond met een Aaltense band! Zorg dat je op tijd aanwezig bent voor het optreden van de zangtalenten met aansluitend Gilbert and Friends die deze avond extra uitpakt met bekende Aaltense muzikanten. De muziek op de markt begint rond 20:00 uur. De cafés starten wat later en gaan door tot in de kleine uurtjes: Broadway Live bij Leuven en Friction Ghana bij Schiller.
Overdag en op de avond overal vrije entree! 

Kijk voor de actuele informatie op www.AaltenDagen.com en we zien jullie graag!