14 juni Ondernemersavond

14-06-2018 - Partycentrum 't Noorden

‘Ondernemersavond: de netwerkavond voor échte ondernemers in de Achterhoek’

Jarbon, Kremer & Partners en MKB PrivacyPlan organiseren op donderdag 14 juni a.s. een ondernemersavond bij Partycentrum ’t Noorden te Aalten. De avond staat in het teken van diverse actuele onderwerpen op het gebied van verzekeringen en wet- en regelgeving. De eerste editie van de ondernemersavond is ervoor bedoeld de ondernemer de mogelijkheid te geven om op de hoogte te blijven van deze belangrijke wijzigingen en actualiteiten.

Waarom een ondernemersavond?
“Als (zelfstandig) ondernemer wil je het uiteraard goed geregeld hebben, maar ben je als MKB’er of ZZP’er niet altijd even goed op de hoogte van belangrijke kwesties zoals de arbowetgeving of de aankomende AVG wetgeving”, vertelt Erik Hartjes van Kremer & Partners. “Het is om die reden van groot belang dat ondernemers uit de regio elkaar regelmatig proberen op te zoeken om zodoende kennis én ervaring uit te wisselen. Netwerken zorgt voor deze uitwisseling. Niet allen binnen je eigen branche, maar ook met andere branche ondernemers”, licht Jan Helmink toe. Er verandert continue een hoop in verzekeringsland en op het gebied van arbo- en privacywetgeving. Met deze eerste editie van de Ondernemersavond proberen de drie heren iedereen in het kort bij te praten.

Actualiteiten en bijzondere onderwerpen
Om u als ondernemer zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de meest recente wijzigingen op gebied van verzekeringen en (arbo)wetgeving organiseren Jarbon, Kremer & Partners en MKB PrivacyPlan op donderdag 14 juni een Ondernemersavond. Tijdens de avond zal aandacht worden besteed aan de nieuwe wetgeving Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG) die per 25 mei 2018 in gaat, de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) en de nieuwe Arbowetgeving die per 1 juli 2017 in werking is getreden.

De toekomst
De eerste editie van de Ondernemersavond zal in juni worden afgetrapt. De initiatiefnemers hopen in de toekomst meer van dit soort avonden te organiseren en op die manier een platform te creëren voor ondernemers in de Achterhoek.

Meld u zich snel aan
Bent u benieuwd naar de Ondernemersavond en zou u de avond zelf graag willen bijwonen? Neem dan een kijkje op de website: www.kennisexpo.nl