27 april Koningsdag

27-04-2018 - 't Noorden

Koningsdag met het hele gezin!
Vrijdag 27 april

Even de drukte van Koningsdag in het centrum van het dorp ontvluchten? Dus even tussendoor lekker lunchen? Heerlijke koffie erbij van onze nieuwe koffie speciaal kaart of een lokaal gebrouwen Borghman biertje voor je neus? Ondertussen de kinderen in de speeltuin, goede vrienden om je heen, en heerlijk genieten van de zon! Op deze koningsdag hebben we een schminkhoek, een ballonnenclown en de nieuwe speeltuin is open!

Je voelt je welkom bij Pannenkoekenhuys ´t Noorden in Aalten. Met Achterhoekse gastvrijheid word je elke maand weer verrast door de 'pannenkoek van de maand'. Dat betekent seizoensgebonden verrassingen op je bord. Je zit in originele treinbanken en kijkt uit op de open keuken in de Noorden Express wagon waar pannenkoeken ambachtelijk met de pan worden gebakken. Bij een kinderpannenkoek krijgen kinderen een Wagonnetje waarmee ze een cadeautje kunnen uitzoeken. Uiteraard houden wij rekening met diëten, zoals glutenvrij beslag en serveren wij ook vegetarische gerechten.

Tegenover ’t Noorden, aan de Koningsweg, is er een stuk land waar we ons eigen graan verbouwen in samenwerking met lokale boeren. Je kunt vanaf het terras en ’t pannenkoekenhuys het graan zien groeien. Vernieuwde Speeltuin vanaf Koningsdag!
Stap in en beleef de beroemde locomotief van speeltuin ’t Noorden! Met rubberen valtegels in het eerste gedeelte van de speeltuin wordt rekening gehouden met een leeftijdsdoelgroep van 2 tot 6 jaar waarvoor speciale peuter en kleutertoestellen staan. Midden in de speeltuin is een grote air-trampoline, een overdekte zandbak, een klim en glij paradijs en een kabelbaan van 20 meter. Om de speeltuin heen rijdt de op schaal na gebouwde locomotief waar kinderen voor €1,00 twee rondjes in mogen mee rijden.

Alvast een tafel reserveren? Mail naar info@partynoorden.nl of bel 0543-472551
Bezoek de website